Ensiapukurssit

EA1®

Kurssi antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteissa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. EA1-kurssitodistus on voimassa kolme vuotta. Kurssitodistusta voi ylläpitää käymällä kertauskurssi kortin voimassaoloaikana, jolloin EA1-kortin voimassaoloa jatketaan kertauskurssiajankohdasta kolmella vuodella. EA1-kortti tarvitaan ensiavun jatkokurssiin osallistumiseen.
Lisätiedot

KESTO: 16h (kahtena työpäivänä)
RYHMÄKOKO: 15 max
HINTA: 1050 €

 

EA2®

Jatkokurssilla kerrataan kurssin alussa hätäensiapuun liittyvät toimenpiteet, jonka jälkeen opitaan toimimaan vaativammassakin onnettomuus- tai sairauskohtaustilanteissa. Jatkokurssille voi osallistua voimassa olevalla EA1-kortilla. EA2-kortti on voimassa kolme vuotta. Kurssitodistusta voi ylläpitää käymällä kertauskurssi kolmen vuoden sisällä, jolloin EA2-kortin voimassaoloa jatketaan kertauskurssiajankohdasta kolmella vuodella
Lisätiedot

KESTO: 16 h (kahtena työpäivänä)
RYHMÄKOKO: 15 max
HINTA: 1050 €

 

Hätäensiapu 8h

8 h hätäensiapukurssi on hengenpelastavan ensiavun tehokurssi. Hätäensiapukurssille voi osallistua ilman ennakkotietoa ja kurssista voi saada hätäensiapukortin (8 h hätäea-kortin), joka on voimassa kolme vuotta. Kyseisellä kurssilla voi myös kerrata ensiavun perus- tai jatkokurssin (EA1/EA2-kortin voimassaoloaikaa jatketaan kolmella vuodella).

KESTO: 8h (yhtenä työpäivänä)
RYHMÄKOKO: 15 max
HINTA: 700 €

 

Hätäensiapu 6h

6 h hätäensiapukurssi on lyhyempi hengenpelastavan ensiavun tehokurssi. Hätäensiapukurssille voi osallistua ilman ennakkotietoa ja kurssista voi saada hätäensiapukortin (ns. 4-7 h hätäea-kortin), joka on voimassa kolme vuotta. Kyseisellä kurssilla voi myös kerrata ensiavun perus- tai jatkokurssin (EA1/EA2-kortin voimassaoloaikaa jatketaan kolmella vuodella).

KESTO: 6h
RYHMÄKOKOo: 15 max
HINTA: 500 €

 

Hätäensiapu 4h

4 h hätäensiapukurssi on lyhyin hätäensiapukurssi, jossa keskitytään lähinnä tajuttoman ja elottoman henkilön ensiapuun. Hätäensiapukurssille voi osallistua ilman ennakkotietoa ja kurssista voi saada hätäensiapukortin (ns. 4-7 h hätäea-kortin), joka on voimassa kolme vuotta. Kyseisellä kurssilla voi myös kerrata ensiavun perus- tai jatkokurssin (EA1/EA2-kortin voimassaoloaikaa jatketaan kolmella vuodella).

KESTO: 4h
RYHMÄKOKO: 15 max
HINTA: 400 €

 

Kertauskurssi 4h

Kertauskurssi on tarkoitettu EA1- tai EA2-kortin kertaamiseen. Kurssilla kerrataan ja harjoitellaan tärkeimmät hengenpelastavaan ensiapuun liittyvät asiat. Kertauskurssi sisältää samat aiheet kuin hätäensiapukurssit.

KESTO: 4h
RYHMÄKOKO: 15 max
HINTA: 400 €

 

Räätälöidyt ensiapukoulutukset 4-16h

Kurssi voidaan räätälöidä täysin tilaajan tarpeisiin perustuen yhteistyössä kouluttajan ja tilaajan kesken (Ei lisäkustannuksia). Esimerkkejä Koulut/ Päiväkodit: lasten/ nuorten erityispiirteet, tyypillisimmät ensiapua vaativat tilanteet Urheiluseurat ja muut seurat: tyyppivammat Yritykset: Riskien kartoitus jonka pohjalta ensiapukoulutuksen laatiminen

KESTO: 4-16h
HINTA: 400 € – 1100 €